چرا برجستگی های کف سفال لعاب ندارد؟ | فروشگاه اینترنتی پالینوس
فروشگاه اینترنتی پالینوس

داشبورد ورود و عضویت پالینوس

فروشگاه اینترنتی پالینوس

داشبورد ورود و عضویت پالینوس

فروشگاه اینترنتی پالینوس

داشبورد ورود و عضویت پالینوس

عضویت در سایت

چرا برجستگی های کف سفال لعاب ندارد؟ | فروشگاه اینترنتی پالینوس

چرا برجستگی های کف سفال لعاب ندارد؟

1

اگر شما هم از خریداران ظروف سفالی باشید، قطعا شما هم برایتان این سوال پیش آمده که چرا کف طروف سفالی بدون لعاب است ؟!

ما پاسخ این سوال را برای شما مطرح میکنیم تا متوجه ماجرا شوید !

اگر به کف یک بشقاب سفالی نگاه کرده باشید، خواهید دید که بخشی از کف بشقاب که نسبت به نقاط دیگر آن برجسته است، بدون لعاب و به صورت سفال خام است. این مورد تنها مربوط به ظروف سفالی نمیباشد، بلکه در ظروف چینی، مثل کاسه، بشقاب و… نیز مشاهده می شود.

عده ای از خریداران که اطلاعای از چرایی این موضو ندارند از خرید خود منصرف میشوند 🙁 خب حالا جواب ما:

برای اینکه لعاب در برابر شست و شو و خراش به پایداری مناسب برسد، لازم است در کوره پخته شود و به همین خاطر محصول لعاب کاری شده باید برای دومین بار(بار اول در مرحله سفال خام) در کوره و در مجاورت حرارتی نزدیک به ۱۰۰۰ درجه سانتیگراد قرار بگیرد.

حال شما یک بشقاب سفالی لعاب شده را تصور کنید که قرار است داخل کوره و تحت دمای ۱۰۰۰ درجه قرار بگیرد. اگر تمام سطوح این بشقاب لعاب داشته باشد، تماس آن با محل قرارگیری اش در کوره(که معمولاً یا کف کوره است یا سطح داخلی بشقاب دیگر) در دمای بالا، موجب چسبیدن بشقاب به کف کوره یا به محصول دیگر می شود و عملا جداسازی آن بدون آسیب رسیدن به لعاب غیر ممکن است !

امیدواریم که از این به بعد ظروف سفالی و چینی دلخواه خودتون رو بدون هیچ ناراحتی خریداری کنید 🙂

تگ ها :

دیدگاهتان را بنویسید

  • logo-samandehi
loading
loading